‌همشهری آنلاین: معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کشور گفت: از مشکلاتی که با خیریه‌ها داریم این است که خیریه‌ها در مناطق برخوردار قرار دارند و در مناطق روستایی و فقیرنشین به خصوص روستاهای دورافتاده، خیریه کمتری داریم.

به گزارش ایسنا، علی محمد ذوالفقاری در نشستی خبری که در محل اردوگاه ثامن‌الائمه کمیته امداد استان برگزار شد، اظهار کرد: بخشی از خیریه‌ها کمک‌ها را از مناطق برخوردار جمع‌آوری و در مناطق محروم توزیع می‌کنند، اما تعداد این خیریه‌ها زیاد نیست.

وی ادامه داد: با بسیاری از خیریه‌ها در تعامل هستیم، اما جا دارد این تعامل افزایش یابد به طور مثال در طرح‌هایی نظیر اکرام یتیم، جهیزیه و ... شباهت‌های زیادی داریم و بسیاری از خیریه‌ها در هدف‌گذاری با کمیته امداد اشتراک دارند، همچنین با همان شاخص‌های مدنظر کمیته امداد خدمت‌رسانی می‌کنند بنابراین باید بتوانیم کارهای مشترک تعریف کنیم.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد عنوان کرد: یکی از اقداماتی که می‌توانیم انجام دهیم جلوگیری از هم‌پوشانی در ارائه خدمات است که باید قلمرو فعالیت خیریه‌ها مشخص شود و کمیته امداد بیشتر در مکان‌های خالی از خیریه ارائه خدمت انجام دهد.

وی با بیان اینکه کمیته امداد تلاش کرده مشارکت‌های مردم صرفا مالی نباشد و در خدمات و کالا هم خدمت‌رسانی داشته باشیم، گفت: در حال حاضر در شبکه‌های نیکوکاری، مردم علاوه بر کمک نقدی مشغول ارائه خدمت هستند به طور مثال معلم و پزشک محل، بخشی از خدمات خود را به صورت رایگان انجام می‌دهند.

ذوالفقاری با بیان اینکه کمیته امداد 10 میلیون مشترک دارد، خاطرنشان کرد: هشت میلیون مشترک در بخش صدقات، یک میلیون مشترک در طرح اکرام و یک میلیون مشترک در حوزه زکات و سایر طرح‌ها داریم. معتقدیم 10 میلیون خانواده دیگر می‌توانند به عنوان مشترک به کمیته امداد بپیوندند.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کشور اظهار کرد: به طور متوسط در سال، 36 میلیون بار مراجعه به یاری‌گران کمیته امداد داریم که 29 میلیون بار برای تخلیه صندوق صدقات است؛ برای ضابطه‌مند کردن رفت و آمد و مراجعه به خانواده‌ها دنبال افزایش سطح آگاهی و آموزش همکاران هستیم.

کد خبر 348628

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha